Descriere


Complexul hotelier BETA, apartinand companiei SC SIF HOTELURI SA, este o investitie moderna, inaugurata in anul 2004.
Complexul include intr-un spatiu multifunctional: HOTELUL BETA clasificat la 2* (ce dispune si de camere clasificate la 1*), restaurant, sala de conferinte si Autogara BETA. Aceste facilitati sunt menite sa asigure oaspetilor nostri o gama cat mai variata de servicii turistice.
Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 250 m de statia CFR, cca 1 km de centrul orasului, 800 m pana la stadionul echipei CFR 1907, Complexul Hotelier BETA se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze cu usurinta atractiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru oamenii de afaceri ale caror interese sunt localizate in zona industriala de nord si nu numai.
Hotelul BETA din Cluj dispune de 23 de camere (cu baie proprie) clasificate la 2** si 7 camere clasificate la 1* (cu grupuri sociale comune). Oferim clinetilor nostri urmatoarele servicii :

  • acces internet whireless gratuit
  • parcare proprie pazita pentru autoturisme si autocare
  • inchiriere sala de conferinte (capacitate 30 de locuri) pentru diverse evenimente
  • plata prestatiilor cu card (POS)
  • accesul facil la restaurant, unde la cerere se pot organiza mese de afaceri, prezentari s.a.m.d.
  • Pentru o cazare placuta alegeti Hotel Beta din Cluj – Napoca!

 

Conferin?e

Sala de conferinte, cu o capacitate de cca 30 de locuri, dotata cu flipchart, video-proiector (se inchiriaza la cerere), conexiune internet, aer conditionat, poate asigura in cele mai bune conditii organizarea de cursuri, seminarii, prezentari, intilniri si mese de afaceri.
 

Restaurant

In restaurantul elegant cu 80 de locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu o mare varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice. Orarul de functionare este zilnic intre orele 7,00 si 22,00.
Zilnic, meniurile de pensiune (meniul zilei) variate si gustoase, la preturi avantajoase, asigura un pranz complet servit in conditii ireprosabile.
La cerere se organizeaza mese festive, banchete, mese de afaceri, nunti, botezuri.


SIF Hoteluri - Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.