Skip to main content
  • SIF Hoteluri SA – Hotel Beta Cluj-Napoca

Hotel Beta

Hotel Beta apartine companiei SC SIF Hoteluri SA si este o investitie moderna, inaugurata in anul 2004.
Complexul include intr-un spatiu multifunctional: HOTEL BETA clasificat la 2* (ce dispune si de camere clasificate la 1*), restaurant, sala de conferinte si Autogara BETA. Aceste facilitati sunt menite sa asigure oaspetilor nostri o gama cat mai variata de servicii turistice.

Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 250 m de statia CFR, cca 1 km de centrul orasului, 800 m pana la stadionul echipei CFR 1907, Complexul Hotelier BETA se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze cu usurinta atractiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru oamenii de afaceri ale caror interese sunt localizate in zona industriala de nord si nu numai.
Hotelul BETA din Cluj dispune de 23 de camere (cu baie proprie) clasificate la 2** si 7 camere clasificate la 1* (cu grupuri sociale comune).

Hotel Beta ofera clientilor urmatoarele servicii:

  • acces internet wireless gratuit
  • parcare proprie pazita pentru autoturisme si autocare
  • inchiriere sala de conferinte (capacitate 30 de locuri) pentru diverse evenimente
  • plata prestatiilor cu card (POS)
  • accesul facil la restaurant, unde la cerere se pot organiza mese de afaceri, prezentari s.a.m.d.
  • Pentru o cazare placuta alegeti Hotel Beta din Cluj – Napoca!

Conferințe

Fie că invitaţi prieteni, colegi sau clienţi, ne vom asigura că totul se va desfăşura perfect. Suntem gata să vă ajutăm: de la aranjarea spaţiului dumneavoastră, furnizarea a tot ceea ce doriţi în cameră sau respectarea nevoilor dumneavoastră, ne vom asigura că toate detaliile sunt luate în considerare. Ne-ar plăcea să vă arătăm locul şi modalităţile prin care puteţi face ca următorul dumneavoastră eveniment să fie cel mai bun.

Restaurant

In restaurantul elegant cu 80 locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu o mare varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice. Orarul de functionare este zilnic intre orele 7:00 si 22:00.
Zilnic, meniurile de pensiune (meniul zilei) variate si gustoase, la preturi avantajoase, asigura un pranz complet servit in conditii ireprosabile.
La cerere se organizeaza mese festive, banchete, mese de afaceri, nunti, botezuri.